Bild!







god morgon!

God morgon!

Jag har precis vaknat : ) Och nu tittar jag på tv med Mamma för hon kollar på Columbo en kommisarie som löser fall på sitt eget lilla sätt.
Idag ska jag nog bara ta det lungt för jag är ganska trött. MV/Josse

Kräftfest!

Hejsan!!

ja jag gick på marten igår och idag det var kul : ) vi har åkt två karuseller vet inte vad dom heter men dom var inte så jätte roliga. men det var karusell jalla fall : ) Ellen är här hon ska äta "kräfter" med mamma pappa hampus och en annan familj : ) därför jag gjorde sitat-tecken är för det blir plock mat. vi håller på att göra en choklad tårta. MUMS!!! jag tror den kommer bli jätte god!!  och för er som inte vet vad kräfter är så lägger jag in en bild nu. 
MVH/Josse♥

marten! (Marknaden)

hejsan allihpa:) 

idag ska jag kanske till Marten. och som ni ser på rubriken så är det marknaden : ) jag vill åka hamster hjulet det skulle vara jätte kul. för hampus har lixom åkt den och det skulle vara kul att åka den oxå: ) vi dansade i skolan idag och det var jätte kul : ) nu vet jag inte vad jag ska skriva mer : ) MVH/ Josse ♥

Hejsan! nu ska jag skriva.

 
 hej!

klockan blev för mycket igår för att jag skulle kunna skriva. Men nu kan jag skriva : ) igår så såg jag och Ellen på hunger spelen den var jätte kul. och Ellen hoppade upp i soffan för hon blev så rädd. jag skvatt litte första gången men jag hoppade inte till men Ellen lixom hoppade upp och bara AHH! det såg väldigt kul ut. jag kom precis från skolan jag hade ganska kul vi hade Engelska som jag inte har haft på evigheter kändes det som. och i hade idrott och det var inte så kul för vi hade det i 5 minuter. pga att A-S (förkortning) höll på att prata VÄLDIGT mycket. men litte idrott fick vi hålla på med. vi hade svenska också och ja det var väll inte så kul men inte JÄTTE tråkigt. sen hade vi NO och det va nog den roligaste NO lektionen hittils. imorgon så ska vi dansa på hööken för att det kommer en som heter Sandra J. Johansson  och hon ska visst vara jätte duktig har jag hört. hon har varit min musik lärare en gång : ) och just det i dag hade vi SO också vi målade av alla värdsdelar EUROPA, ASIEN, AFRIKA, NORD OCH SYD AMERIKA OCH OCIANIEN (Stava) jag gjorde inte så snyggt för vem klarar av att måla av en karta (som inte (om det fins det) är utbildad) så jag försökte så gott jag kunde men den är inte klar än. imorgon har vi Bild undrar hur det kommer bli??. jag tror det kommer bli kul : ) och så skulle vi ha haft Matte i morgon men det blir det inte :O för det gjorde vi i går : ) så jag tror vi får en ledig timme som vi ska sitta i klass rummet och göra något. min mobil funkar inte som den ska för mitt internet funkar inte jag har gratis internet så idag tänker jag ringa och fråga varför. någon som har varit med om det och vet vad det är?? på ett ungefär  : ) så kan ni kanske skika en kommentar och så kanske det är det :) hoppas att ni inte blev helt utråkad av mitt inlägg : )  men nu är jag klar. om ni vill att jag ska skriva om någonting som ni tycker att det ska vara med i inläggen så får ni gärna skriva det : ) MVH/Josse♥HUNGER SPELEN!!!!!!

Sorry!

kan inte skriva nu tyvär :( skriver i morgon. MVH/Josse♥

Skolan : )

Idag har jag varit i skolan!!
Det var jätte kul : ) tro det eller ej men jag ser fram imot skolan i morgon : O jag tyckte det var super kul  :) och i morgon har vi NO Eller SO vet inte riktigt har inte lärt mig mitt schema en :) men det gör inget : ) för jag kan det snart uttan till jalla fall : ) jag och Ellen klädde oss lika dant i dag : ) ( Med menning) för vi planerade ju att göra          det : ) det här hade vi på oss
 
först märkte dom inte att vi hade samma kläder : ) men det gjorde inget. så nu sitter jag och lyssnar på musik av mily cyrus  : ) jag tycker hon är bra : ) det är lixom litte rapp men endå inte : ) MVH/Josse♥ (kanske blir ett till inlägg idag)/ DS :)

Böcker i stora lass!!

 hejsan:) Ellen har precis kommit och frågade om jag hade skrivit in på bloggen. och det hade jag inte gjort så nu gör jag det :)
Under hela dagen har suttit och läst hunger spelen den är väldigt känd så ni känner säkerligen till den  : ) 
jag började i för går och har bara några kapitel kvar : ) jag låg ute och läste på studsmattan och när jag låg där så kommer min kanin Tussan till mig : ) hon är så söt  : ) här är hon : )
 
Imorgon börjar skolan det känns konstigt att gå upp tidigt på morgonen  : ) jag vet inte vart jag ska gå så jag kommer säckert gå vilse i huset : ) MVH/Josse♥

Hej!!

jag har precis ätit och det var gott :) för det var ost-kaka och jag åt ett gott bröd : ) 
jag vet inte vad det hette men det var jätte gott : ) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra faktiskt :) det är svårt att komma på något som man kan göra i förväg det bara kommer : ) anntagligen ska jag göra mig iordning för skolan på måndag : ) ha en trevlig kväll : ) God natt :)

dan före dan före skoldan!

 
 hejsan!!
 
i övermorgon skol dags : | jag vet inte om jag tycker det ska bli kul eller inte :) men jag tror att jag kommer tycka att det är ganska kul : ) men jag vill forfarande ha SOMMAR-LOV!!! för det har varit en dum SOMMAR i år för det har lixom varit fint nu på slutet av sommaren. någon som håller med? kommentera i såna fall : ) jag är med Ellen just nu vi kom på att vi måste skriva in på bloggen för JAG kan inte vara så aktiv hela tiden för jag glömmer bort det : ( men jag vill försöka vara litte aktiv nu när skolan börjar för då är jag oftast på datorn och skriver berättelser  : ) För jag gillar att skriva berättelser. Jag och Ellen har precis mållat naglarna för vi har tänkt att vi ska ha samma klädder på första skoldagen. Så om man har samma kläder varför inte samma nagellack?? Jag skriver mer på bloggen senare : ) ( Kanske)                 MVH/Josse♥

Spin Spider!!! :D och uppsläpet!! :O

 Hejsan!!
 
i förgår va jag på tusen fryd :D 
och som det står på Rubriken så har jag åkt både Spin Spider och Uppsläpet :O helt otroligt att jag gjorde det det va så läskigt med Uppsläppet : O för det gick jätte fort uppåt och jag måste ha svimat i 1 sekund för jag mins inte att jag hade skrikit för Hampus sa att jag hade skrikit men jag vet inte av att jag har skrikit :O och när jag åkte spin spider så SKREK JAG!! AAAAHHH!! DEN VAR SÅ KUL!!!!!  och när jag skulle åka första gången (Åkte bara en gång) då höjde han så att det gick högre :O men han visste ju inte att jag åkte för första gången. han bytte av en annan och då blev det högre :D så nu vill jag till tusen fryd igen och åka spin spider :) jag åkte allt som va i min längd (Allt) inte för såna små barn för för dom tyckte jag gick litte för sakta det ska gå FORT!! och jag åkte
Lopen (kul för det såg ut som det gör på tv), Speed monster (riktigt kul för det gick FORT!!!!) 
och jag har köpt snygga kläder :D
 
                                                           MVH/Josse♥

Heej!:)

hej!
jag har inte skrivit in pga att jag har varit borta varenda dag. och nu så kan jag skriva in ett inlägg : ) Nu så är jag mätt för jag har ätit mig mätt på kakor. nu måste jag sluta för jag och Hampus (min bror) Ska ut och hoppa studs matta :) ha en trevlig dag : )

jag har...

 städat:) jag vet att det blir litte fel när jag lägger ut inläggen men jag trycker fel : ( jaja jag har städat rummet :  ) så nu är det rent och fint : ) jag har tråkigt nu : ( jag lyssnar på musik : ) 
                                                                                                                     MVH/Josse ♥

hej!!

hej jag har just hoppat studs matta : ) MVH/Josse♥

Bilderna!!!

min är litte mörk och suddig för det var mörkt i rummetden här tog Ellen

bada :D

Hej!
Jag ska och bada! Ni vet att jag har tjattat om det! Och nu äntligen ska jag bada! Jag åker med Emma. Okej nu ska jqgsluta mvh/Josse

Hej!!

Hejsan!!
 
jag vet att jag inte skrivit in på bloggen men det är för att jag helt enkelt är för trött : ) 
just nu är jag med Ellen jag sitter på datorn och hon på 3dc:et  : ) hon fick ett hund spel igår det är det hon spelar   : ) hampus rum är snart klart för vi har fått hjälp med att tappetsera : ) det var kul : ) jag hjälpte till att spackla väggen : ) 
 MVH/Josse♥♥

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0