skolan

Jag skriver från mobilen för jag har inget att göra just nu för vi har rast och väntar på att mats ska komma så att vi kan gå på NO nu :-) och jag försöker att sätta igång orsjakten men den vill inte funka :-) bye! :-)

Sorry U!!

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag orakar inte skriva in! :) 
 
Ni vet att jag har spelat Piano förut nu så Sjunger jag! :) jag bytte! :) det var jätte kul jag sjunger tusen och en natt! 
 :) jag kan den inte riktigt än men jag kommer kunna den! :) jag har åkt Slalom i går och i förgår! :D men i alla fall så jag har det bra! :) det har varit kul. Lisa har lärt sig ett par trick av ett godis jag köpte till henne ;) för jag gillar att ge henne godis (Katt Godis) så då började jag att trixa lite med henne det var jätte kul! :) och är. jag tror att jag ska spela lite The Sims 3 Husdjur Nu. :) jag började spela det igår igen efter en lång pause... SO BYE SEE YEHH! ;)
ps jag ska nog ta lite nya bilder! :)/DS

Karin Och Are.....

Har kommit :D
 
så nu sitter dom i salen och dricker Öl och vin!
så nu är det bara morgondagen som saknas! :D
 

slalom idag igen! ;)

Jippie! Jag kom precis hem från en väldigt shopping runda på ica! :D 
jag ska ju ha födelsedags FEST imorn :D 13 år kan inte själv riktig tro det :S och FaceBook det kan jag inyte heller tro på!!! :DDDDDDD  JIPPPIIIIEEE!!!!! dom senaste inläggen har handlat om min födelsedag! så jag kanske tråkar ut er! :D 
 
ni kan väll ge mig lite ideer på vad jag kan skriva om! :D så släng in en liten kommentar! :D 
 
                                                                                      MVH//// JOSSE!!!!!!! 
 Karin till Vänster och jag till Höger! :D

slalom!!

Hejsan! :D
 
 
Jag har åkt lite slalom idag! :D Det var så himla kul! :D Jag åkte störtlopp halva tiden jag var där! :D så det gick ganska fort! men inte jätte fort :/ Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag! :D för jag har äligt talat inte gjort något annat än att åka slalom! :D 
 
Pappa berättade om en slalom åkare som hette Ingmar Stenmark, när han åkte slalom så stannade hela sverige upp. Jag tror att det var 1975-1978 ungefär men inte helt säker! :D kan ni tänka er att sverige stannar upp? :O man pausar skolan för att kunna se honom åka! Pappa sa att när han åkte så blev det mer populärt att åka slalom. Jag tycker att det är häftigt. jag undrar hur han tjände sig, när han visste att när han åkte så tittade hela sverige!!! :D :S
ha en trevlig dag! :D MVH/Josse! :)

bank kort!

idag har jag varit hos banken och skaffat bank kort! men jag fick det inte i handen men det får jag någon gång nästa vecka!! :D det kommer bli as kul!! :D och på lördag 5 januari min födelse dag. ska jag ha en fest! det är inte varje dag man blir 13 år :-) på lördag ska jag göra något mer oxå..... gissa vad!  
 
 
 
 
jag ska skaffa FaceBook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jippie!!!!!!! :D så jag ser fram emot lördag! :D och på fredag kommer karin :DDDDDD och hennes pojkvän ;D det blir första gången jag träffar honom :D men gissa vad det här är bästa veckan på länge!! :D längtar till lördag :DDD!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ser fram emot då!!! hörs!!

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0