heej!/ Hello

hej jag tror att jag lägger ner det där med att skriva på engelska jag orkar inte! det är för drygt! :( sorry!
 
 
den här veckan har jag ledigt! jag har alltså sportlov ;) det är kul förutom det att jag har faktiskt inget att göra! 
jag kanske kan baka något senare. 
 
jag har fått några elaka kommentarer på min blogg. Så jag tänkte bara säga att tycker ni att min blogg är tråkig så skit i att läsa den då...!!! på den här bloggen så ska jag skriva om vad som händer i mitt liv, jag har oxå skrivit att jag inte kommer att skriva in hela tiden! nej min blogg kanske inte är så intressan men det skiter jag fullstänigt i jag har inte startat bloggen för att ALLA ska älska den utan för att jag tycker det är kul att skriva!! och jag har sagt att ni får komma med förslag om vad jag ska skriva om på bloggen så gör gärna det!! :D
 
Jag har precis försökt att spela Assassin 3 Brotherhood men jag la av efter 5 min jag tror inte att jag är så mycket för att spela jag sitter hellre och tittar på datorn! :) 
 
jag längtar till sommaren den är alltid rolig man har oftast nått att göra! man är ledig så länge så man kan göra det mesta.
 
I lördags hade jag tjejkväll med Felicia och Emma!! jag tyckte vi hade jätte trevligtoch vi gjorde en film (eller en film några stycken) ;) vi stannade uppe hela natten (nästan) vi somnade typ vid 4 tiden och vaknade 9 tror jag! :) 
 
jag försökte städa åt Tussan (min kanin) idag men det gick inte halmen hade frusit fast av det vatten som hade spillt ut. så vi satte in henne i Smulans bur. så får jag ta hand om halmen senare! 
 
ja nu har jag inget mer att säga så hej då! :)
 

Tråkigt!

Hejsan!
 
jag sitter på lektoin och har gjort allt som jag skulle så nu har jag jätte tråkigt!!! :( så då satte jag mig på datorn och skrev in på bloggen! först tänkte jag skriva en berättelse men jag bha äsch det orkar jag inte! :D
 
jag vet att jag inte har skrivit in här på bloggen på ett tag :D men jag har inte orkat så jag skriver in nu istället! :)
 
det är helt tyst inne i klassrummet så nu när jag skriver så låter det  jätte mycket! hahaha! jag är helt förundrar över att ingen säger åt mig att sluta skriva för att det låter så mycket!
 
jag minns inte om jag har skrivit om London eller inte! men jag ska till London så jag föröker spara så mycket som möjligt. men det går inte så bra! nästa vecka ska jag ha sportlov och då ska jag till Karlstad och hälsa på min bästa kompis jag har bara varit ner till henne en gång tror jag men inte mer en 2 gånger i alla fall! så nu ska jag i alla fall hälsa på henne! och då ska jag shoppa! och jag har bara typ 300:- att handla för :( och jag ska köpa nya hörlurar för mina hörlurar är borta :( jag tror att någon har stulit dom :'( nu ska jag sluta skriva! ha en trevlig dag! :) bye! /Josse

Elise!!

hejsan! :) gissa vad Elsie och Jonas är här och hälsar på! :) det är så härligt! :) Elsie har vuxit riktigt mycket hon har till och med fått tänder :) bye! :)

n-prov!

to day i had N-test :/ it was not fun but I think it went good! ;) I'm still in school so I have to stop now! bye!
 
idag har jag haft N-prov :/ det var inte roligt men jag tror att det gick bra! :) jag är fortfarande i skolan så jag måste sluta nu! :) hej då! :D

N-test/N-prov

Hello! :)

I has deside that this blogg will be on english till I deside that a don't want it to be english any more! I know I can do it on bouth languagh and just so you know  I'm not quite good at English just so you know! :) so to day I had a test. N-test I call it! ;) I think I was really good at it but I don't know :S I had a really good day so far. 
My fishes feel really good. but last night one of them died :( but that is life. :'( my rabbits feels allso good. they want water more now when it's winter so I have to give them more water. soon it will be spring and I think till then I have give you some footos on how my winter was! :) Lotta and Lisa also feels good now when they are inside :/ Lotta is whery lazy and just liggin down on my chair in my room! :) Now I don't know what t write aboute any more so bye so long! :)/Josse <3
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hej! :)
 
Jag har bestämt att denna blogg ska vara på engelska tills jag säger att den inte ska vara det längre! Jag vet, jag kan skriva på både på Svenska och Engelska och bara så att du vet så jag är inte så jätte bra på engelska! :)
Idag har jag haft N-prov sqom jag kallar det ;) jag tror att det gick ganska bra! :) men jag vet inte :S Jag har haft en väldigt bra hit tills. mina fiskar mår riktigt bra. men igår kväll så dog en :( men det är livet :'( Mina Kaniner mår oxå väldigt bra. dom vill ha mer vatten nu när det är vinter så jag ger dom lite mer vatten! :) snart blir det vår och till dess tror jag att jag har fått in lite bilder som du kan titta på! hur min vinter har varit helt enkelt! :) Lotta Och Lisa mår oxå bra nu när dom får vara inne! :/ Lotta är väldigt lat och ligger bara i en stol i mitt rum :) nu vet jag inte vad jag ska skriva om så hej då så länge! ;)/ Josse <3

babysitter! ;)

Jag vet att jag inte skriver in så ofta här på bloggen :( men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva om och att jag inte orkar! :S
 
 
jag vet inte om jag har berättat att jag har köpt fiskar dom heter Cloie, Fire, Blacky, Smulan, Kiss, Hans och Greta som ni ser så har jag sju fiskar och akveriet är supersnyggt! :) Med ett skeppsvrak en träbit och snäckor och massa växter! :) och idag när jag gick in i mitt rum för att sätta på datorn och kolla till Fiskarna så stod mat burken utan lock och locket var till och med borta :O och jag kan inte finna locket :/ men jag vet inte om det var mamma som har varit här inne. för mamma brukar sitta och kolla på dom ibland och hon gillar att se dom äta, men en då det är creepie på högsta nivån! 
 
jaja nog om det. som ni ser på rubriken så har jag suttit barnvakt idag. Dom heter Oskar och Emma. Dom är super söta! :)  jag satt då barnvakt i ungefär 3h och på det känade jag 100:- jag ska nog sitta barnvakt imorn oxå så att jag kärnar(stava) pengar till en Karlstad resan jag vill resa och hälsa på Klara och samtidigt shoppa!! :) 
 

youtube klipp måste lyssnas på!!!!    
 
http://www.youtube.com/watch?v=yJYXItns2ik
 
have a great day!! :)

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0