Oslo!

Uch har ni sett nyheterna det är en orkan som heter sandy som är påväg in till new york det är ju hemskt!

Snö!

Ah! Det är snö ute :-O jag blir så glad snart blir det slalom!!!!!!!! Jihåo!!! I LOVE SNOW! I <3 SNOW :-D

Ji ho!

jag har precis dansat! och presic kommit hem! det gick väldigt bra! Ellen va jätte närrvös innan. men jag tyckte att hon klarade det jätte bra! jag tyckte att alla klarade det jätte bra! men vi hade väldigt bråttom! när vi skulle byta om!!! men det gick bra! och musikalen handlade om kalla kårar och varmisar! och när vi skulle ha en varmis i handen så fick jag bara en varmis men den var stor, men i alla fall så gick den sönder när jag skulle dansa eller jag gjorde sönder den och i slutet skulle jag ge bort den men jag ville inte ge bort en trasig varmis som den hette då! :D
 
 
och mormor har kommit så i morgon ska vi åka till Norge, Oslo och ska träffa Anna och Karin (mina systrar) :D men nu ska jag gå BYE!!
 

God morgon!

Idag kommer Mormor hit! Det ska li jätte kul! Och så ska jag dansa i kyrkan idag :-/ jag vet inte om jag kommer kunna allt :-( men nu ska jag gå ner! Bye!

God morgon!

Jag hoppas att jag inte tråkade ut er med mitt Inlägg igår :-D jag hade inget annat för mig! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Men jag tror att kl 16:00 så ska jag iväg. Och träna på dansen! Jag ska ringa senare. Och i kväll så är det halloween disco och jag vill dit jag!!!!! Jag gillar att gå spökrundan dom odnar varje år! Förra året va jag väldigt mörk rädd så jag skrek hela tiden! Men jag vill inte skrika i år! Hål tummarna. Ne men nu ska jag gå ner, för jag har ju precis vaknat! Vi hörs någ igen idag!

X-factor!!

Hej!! 
 
just nu sitter jag och kollar på X-factor! okej jag sitter inne i köket och tittar på X-factor! jag orkade inte flyta på datorn! ;) jag tyckte att Awa var ganska stel i sin dans! annars va hon bra! 
 
oscar och benny va inte så bra!
 
Malkom tyckte jag var ganska bra!
 
Hey Maria eller vad dom hette tyckte jag inte va så bra! mer har jag inte kollat! 
 
idag har jag,Ellen, Tilde och Milla dansat inför musikalen det gick ganska bra! men dom har ju ändrat på låtarna så man hör nästan inte det vi har gjort låtarna till! så ja jag tror att det kommer gå ganska bra! jag och Ellen ska typ stå på örat! jag minns inte vad det heter! men vi har gjort upp att om någon av oss ramlar så ska den andra oxå ramla eftersom att det ser bättre ut om båda ramlar än bara en! och då kommer ju publiken att tro att det är menningen att vi ska ramla! men på en dans där vi ska spela tuffa så så kommer jag helt säcker att snurra fel :$
men jag tror inte att någon kommer märka något!
 
men vivar ju i kyrkan och tränade på skoltid! vi hade typp 2,5 lektioner idag! alltså 2,5h hahaha! och efter skolan så 
dansade vi lite mer! men jag kan dom inte riktigt så jag vill träna lite till!
 
jag fick just reda på att Erik Saade ska sjunga en ny låt på X-factor. jag hoppas att jag kan se det! ;) 
 
på Söndag kommer Mormor hit så att hon kan titta på min uppvisning. och på måndag efter middag så ska vi åka till Oslo. med Mormor! vi ska hälsa på mina systrar där! jag hoppas på att jag ska kunna göra något inlägg för jag ska bara där till torsdag! och Direkt Efter Så Ska Jag Ha Dans. Men jag vet inte om jag ska gå, för jag kanske är trött efter resan! men kanske! det ska jag komma igåg att skriva! 
 
Oj då!! Jag tror att jag har skrivit mitt längsta inlägg någonsin! Jag måste ju tråka ut er! Haha!
men hampus sitter och tittar på film. jag vet inte vad den heter! nu ska jag gå och ha fredangs mys med Pappa och Mamma!! God natt! kanske blir ett till tilägg idag. kanske inte! :)

skolan!

hej! idag har jag varit i skolan! i 2.5 h tror jag inte länge i alla fall för jag har varit i kyrkan och dansat! för det är ju en musikal på söndag som vi ska kunna dansa tre danser till den! jag tror jag kommer kunna dom väldigt bra! ;)
bye bye!

Förlåt att jag inte har skrivit

Men jag har varit upptagen. God morgon förresten.

God morgon!

God morgon! Nu ska jag kliva upp och klä på mig! Idag har jag dans! Jag hoppas att vi i skolan! Ska skriva på datorena :-) det är så kul! Men nu måste jag kila!

Berättelsen!!!!

- Asså! Varför ska vi göra det här?
Det är ju bara dumt! Sa jag.
Men kom igen nu Hanna! Vi ska bara in och ta något stt som är gott! Svarade hon.
Nej jag tänker inte ta något! Nu var jag sur! hur kunde hon tro att jag skulle snatta.
hä! Fegis! Jag ska gå in i alla fall! Nora gick in. Jag var kvar en stund. Sen kom personalen på Ica ut med Nora med sig!
Där är hon! Hon tvingade mig till det!
VA!! vad har jag gjort? Jag gapade stort. Butiks biträdet gick fram till mig. Det var Christer! Han visste att hon aldrig skulle snatta, men han tog tag i mig.
Inte visste jag att du tvingade folk att snatta åt dig. Sa Christer.
Jag var väldigt besviken på Nora, inte visste jag att hon kunde svika en så hrt. Det var ju hon som ville snatta.

Men Christer jag har inte gjort något!
Han svarade inte. Vi gick in på hans kontor!
Vilken juste kompis som du har. Han visste att jag inte hade gjort det! PHU!
Du är fri att gå. Jag kan inte fatta att kompis din gjorde så.
Nej inte jag heller. Jag gick ut, när jag kom ut så väntade Nora på mig.
Jag fattar det inte. Sa jag och gick.
Jag såg att hon stod och gapade. Sen började hon springa efter mig.
Jag är ledsen, men jag visste inte vad jag skulle göra.
Jag är inte vän med dig längre Nora!
Jag var så besviken på Nora så jag gick hem.


Väl hemma så la jag mig på soffa, jag satte på tv:n det var inget bra på tv. Så jag stängde av. Mamma ropade. Men innan jag hann svara så somnade jag.

Jag vaknade av att min veckarklocka. Tydligen så hade pappa burit in mig i mitt rum när han kom hem.
Usch det var skola idag!
Jag vill inte till skolan!
Jag vill inte tärffa Nora!
Jag vill vara sjuk!
Men inget av det gick i uppfyllelse, så jag klev upp. Vad skulle jag annars göra? Pappa hade redan åkt, som vanligt. Mamma höll på att göra frukost.
Hej gumman! Sa Mamma vänligt. Hur kunde hon vara så glad när jag mådde s dåligt?
Hej! Muttrade jag tillbaks.
Vad är det med dig då? Frgade Mamma. Nu bekymrat.
Nora är dum! Viskade jag så att Mamma inte skulle höra.
Va!? frågade Mamma.
Inget! Sa jag.
Jag åt upp, så gick jag till skolan. Direkt såg jag att Nora hade skaffat sig nya kompisar, och inte vilka som helst nej dom hon tyckte mest illa om Maja, Sara och Lisa. När jag gick förbi (utan att titta på dom) så kände jag att Nora kollade på mig. Jag brydde mig inte. Hon fick kolla så mycket hon ville. Det blev lektion. Jag satte mig bredvid Nora. Som jag brukade. Vi hade Matte. Så jag fick tänka på annat en stund. När det ringde ut så gick jag ut i korridoren. När jag kom ut så stod Maja, Sara och Lisa och pratade med Pontus. Jag hörde vad dom sa
Asså! Hörde ni att Nora snattade igr? Sa Maja med hånfult flin.
Ja! Och sen skyllde hon allt på Hanna! Sa Sara.
Ja! juste kompis Hanna har! Sa Lisa.
Asså jag tycker nästan synd om Hanna för det tönten gjorde. Sa Maja.
Sch! Nora kommer! Sa Pontus. Ja mycket riktigt här kommer Nora, gående utan att veta vad dom har pratat om.
Hej! Sa Nora. Jag blev lite sur för att dom pratade skit om Nora. Bara för att hon har snattat,. Som om inte dom har gjort det. Det gick rykten om att Maja, Sara och Lisa gick in på systembolaget och snattade vin! Men Mamma säger att man inte alltid ska tro på rykten. 

Hej sa Maja Sara och Lisa i kör.
Det ringde in!


Skolan va slut! Jag gick ut.
Jag satte mig på cykeln, jag såg att Nora också skulle cykla hem. Vi kom ut på vägen! Jag låg före Nora.
AH!! det va Nora som skrek. Jag vände mig om. Nora låg på backen. Hon hade ramlat av cykeln.
Jag vände och cyklade fram till henne.
Hur gick det? Frågade jag.
Jag kan inte röra på mitt ben! Sa hon med gårt i rösten!
Hr jag hjlper dig! Sa jag.
Tack Hanna! Jag är så ledsen för att jag skyllde på dig för att jag snattade! Sa hon! Hon lät väldigt ledsen för det hon hade gjort. Jag hjälpte henne upp. Och sen så gav hon mig en kram! Jag va chockad!
Ingen fara! Sa jag.
Men jag tog upp telefonen och ringde mamma, jag frågade om hon kunde hämta mig och Nora. Hon skyndade sig. Mamma kom p 5 min. På väg till
sjukhuset så skrattade vi för fullt där bak, vi brydde oss inte om det som hade hänt utan vi bara hade kul. Nora fick diagnosen. Och det stod att hon bara hade vrickat foten! Så vi åkte hem till mig och lekte lite!

SLUT!

 

Jag vet att det har försvunit lite åäö men jag försökte att sätta tillbaka!

musiken!

idag på musiken så vann jag musik toppen!!! :D vi brukar ha något sånt det är kul! jag vann med I LOVE IT den är så himla bra!!!!!! jag fick 11 röster på den det var kul! men i skolan idag så har vi bar sutit på datorerna :D det är jätte kul! jag skrev klart min berättelse idag jag kan se om det går att göra så att ni kan läsa den :) jag hoppas men VARNING/ den är inte så bra!! men ni får stå ut!
jag vet håret är ruffsigt!

the secret cirkle!

är jätte bra! den handlar verkligen om Häxor! ni borde se den nästa vecka! För den är riktig riktig bra!!!

AHHH!!!!!!

BREAKING DAWN PART 2 KOMMER UT MED 15 ÅRS GRÄNS!!!!! JAG GILLAR INTE ATT DOM GÖR Sååååååååå! DET SKA VARA 11 ÅRS GRÄNS JAG VET ATT ATT DEN INTE ÄR LÄSKIG JAG HAR LÄST BOKEN !!!!!! DOM FÅR INTE SLÄPPA DEN MED 15 ÅRS GRÄNS!!!!!!!!!!! JAG BLIR SÅÅÅÅ AAARRRGGG!

milk shake! bilder!

hej! här är bilden på milksaken jag gjorde det är jordgubbar, kakao, glass och självklart mjölk! det har jag i och det är jätte gott! Ellen säger att det är ett bra pogram på tv11 kl 20:00 jag vill se vad det är det handlar om Häxor sa hon :) :D 

jaha!

jaha nu har jag pratat med min kompis Klara! och Emma! det var kul! Mamma kollar på 16 and pregnant! det är snart slut!  men nu ska jag hjälpa Hampus att göra milkshake! MUMS! Vi hörs säker mer senare idag! kommentera om ni vill!
ps/ jag tänkte lägga ut mer olika bilder på bloggen i fortsättningen!

Läxor!

hej! nu har jag gjort mina läxor! och jag kan dom nu! NO provet gick inge bra alls efter som det var frågor vi inte hade fått träna på! :( men jag fick några rätt hoppas jag! :D Idag på svenskan så har jag skrivit en berättele :D det handlar om en kompis som sviker sin kompis! Så dom blir ovänner! men till slut blir dom vänner igen ja ni kanske kan få läsa jag kan lägga in den här! :)
 jag tränade på engelskan här en bild ur boken det handlar om "Manchester" :D kommer kanske in nått mer inlägg sen!

God morgon!

Nu är jag snart i skolan! Jag tror att vi har NO först :-) och då har vi prov :-( det är inge roligt med prov dom är jag vet inte så tråkiga :-( meN jag hoppas det blir kul i skolan och vi har slöjd idag :-) det ska bli kul :-) ;-) jag kanske lägger in något inlägg senare idag :-) 

Läsa!

Hejsan! Nu sitter jag och läser boken jag tipsade om :-) klockan är 19:40 och det är mörkt :-) boken är så bra :-) imorgon i skolan så har vi slöjd det ska bli ganska kul jag gillar slöjd :-) det är kul att göra hand arbeten :-) jag glömde säga att jag dansade i skolan idag! Vi började på en ny dans det är vår andra dans vi ska göra tre det ska bli kul :-) nu ska jag gå ner till Mamma! Hoppas ni testar boken :-) !!

testade :(

åh hampus övertalade mig så jag spelade det jalla fall! :( det va inte så jätte kul :P 

böcker!

oj jag glömde! jag läser en bra serie den är från sverige! det handlar om en som bor i stockholm men är igäntligen same och hon är 13 år! böckerna heter Sms från Soppero, Hej Vacker, ingen annan är som du, och hitta hem (jag tror hitta hem är n av dom!men ni borde testa att läsa dom jag är fäst vid dom :) odm är jätte bra!!!
 

ätit!

hej nu har jag ätit! det var jätte gott det smakade MUMS! :P mamma är en mäster kock! och ni vet det där spelet Hampus spelar han tycker det är jätte kul men det tror inte jag och han vill att jag ska spela det! :) men jag vill inte för det ser för tråkigt ut!
testade haha det ser dumt ut :D

hello!

hej! 
idag har jag varit i skolan! det var en helt vanlig måndag för mig! jag och Hampus sitter och spelar på datorn! han sitter och spelar något som heter "neon sword throw" det verkar inge kul! snart ska jag gå och äta jag ska äta potatis gratäng och korv MUMS :P  men nu ska jag äta hörs :) och jusst det glöm inte att gå in på meandmyrabbitlife.blogg.se :)

Bild!

Skolan!

Hej Bloggen! just nu är jag i skolan och sitter på datorn jag tänkte att jag kunde skriva in efter som att jag har "hål timme" det är kul för jag har precis gjort ett par fula ör hängen :) och jag vet inte vad jag ska göra så jag tänkte äh jag kan skriva in på min blogg :) jag har precis gjort klart en serie som heter " Min bror och Jag" det handlar om ett par böcker som är ovänner! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :) så MVH/ Josse♥!
 

Hej!

Jag vetjag har inte skrivit på länge men jag har haft jätte många läxor. Så det var ganska jobbigt. Just nu kan jag inte riktigt komma på vad vi hade men nått va det :) jag har fått en blåtira :-( men den gör inte ont :-) den är bara lite blå :-) om ni vet en bra bok som jag kan läsa så rekomendera gärna jag älskar att läsa :-) åh snart kommer " TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2" ut och jag längtar jag vill så hemskt gärna se hur Renesmee ser ut :-) hon måste vara ur gullig :-D Smulan mår bra men han ser ut att frysa :-( jag vet inte vad jag ska göra om han dör i vinter jag älskar smulan mer än jag älskar mina andra kaniner! Jag vet det låter dumt mot dom andra men Smulan har alltid funnit och skulle han dö vet jag inte vad jag skulle göra :'( nu ska jag prata om något annat ;-) imorgon ska jag vara barnvakt till två barn :-) hu gud vad Lisa skräms!!!!!! Hon började jama på sitt sätt quväck omg! Jag skvatt :-) men nu måste jag sluta :-) MVH/Josse<3
 

Hejsan! nu ska jag skriva.

hejsan!

nu tänker ni väll "äntligen skriver hon!" ja äntligen skriver jag :) jag har precis gjort läxor :) det handlar om passad vindar högtryck m.m! det är jätte DRYGT!! MVH/ Josse<3!

god morgon!

nu ska jag till skolan jag har idrott idag om allt går som det ska :) kommer hem 14:00 hörs kanske då:)

ja!

Jag leder:-)

bowling

Hej just nu bowlar jag och jag leder :-) med mycket :-)

Hej!

Hejsan! Jag har inte lagt in något inlägg för jag har inte orkat att skriva jag har varit trött hela veckan men nu ska jag sova! MVH/ Josse <3

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0