är i skolan

Hej jag gör ett inlägg från min telefon! Gå in på youtube.se och skriv finska nyheter så ser du nått som låter dumt!

Turnering!

Idag hade hade vi innebandy tunering! Och 6 B vann mixen. :-) 
Alltså jag :-) men alla fick pris! Gissa vad? Pepparkakor! Men nu måste jag sluta! Bye! :-)

bowling!!!

jippie!!!
 
jag har varit och bowlat! men tyvär så hade jag inte med mig mobilen så jag kunde inte ta några bilder!
men Chris vann men jag kom iallafall tvåa!! :D det var jätte kul!! :D så spelade vi dart oxå !! och jag kom sist varje gång! :/ så nu sitter jag i vardags rummet och bara skriver! 
 
vi åt jätte god mat och sen åkte vi då på bowling eller så åkte man på konsert!! 
 
förlåt att jag inte har något att skriv om :( men jag vet inte vad jag ska skriva om i sånna fall! :) men imorn åker jag hem! så då kanske det blir mer inlägg! förutom när jag är i skolan då! ;) bye!!!!

kan dom! :D

jippie!!!! jag kan glosorna det gick väldigt fort tycker jag.
men jag har svårt med vissa men jag kan dom :D 
 
efter som jag inte har något att skriva om så kan väll ni tipsa mig om vad ni vill höra om min dag eller sånt så skriv gjärna på kommentarena vad ni vill att jag ska skriva om! :D

läxor!

jaha! idag måste jag göra lite läxor :( tråkigt men det måste göras! :D 
jag har lite andra ord än dom andra i min klass, men det är för att jag redan kunde dom! ;D 
 
 
Mamma, Pappa och Anna ska gå till den där konsärten idag! :D 
 
just nu är Mamma och Anna och handlar. och pappa är hos Karin :D 
 
men nu ska jag sätta igång med Engelskan! :D
 ps/ förlåt att det inte kommer nya bilder! :D

har gått långt!!!

ÅH herre gud!!
 
jag har gått i 20 min fram och tillbaka till karin och sen hem till Anna igen! :D 
 
och snart ska vi åka till Håkon! och vi ska kanske äta något! :D jag vet inte inte om vi ska få något att äta! men vi ska i alla fall dit! :D så jag kommer inte att skriva något mer på ett tag! ;D men nu ska vi åka! :D

pub!

har varit på pub!!
Anna jobbar på en pub så då så hälsade vi på henne! det är kul att vara där!!!!! jag tog en varmchoklad med krem på! :P krem=Grädde den var jätte god och jag var så törstig och hungrig att jag drak upp alltihop :P mums! sen kom vi hem vi åkte triken hem! jag tycker att det är läskigt att åka trik faktist. det som hände 22juli här i Oslo med Anders breivik (Stava). det sitter i! men det gick bra! 
 
när vi kom hem så åt vi en macka och sen, skulle Hampus och jag gå och lägga oss och då satt vi och spelade lite minecraft!! :D idag ska vi åka till håkon och äta det ska bli kul! :D 
 
något mer har jag inte att berätta just nu! PS/ jag tror det kommer lite bilder senare när vi va på puben! :D
PS/ förlåt att det inte kommer några mer nya bilder :(

Minecraft! :D

hej!!!
 
nu har jag testat minecraft på mobilen och det var inte så jätte kul men det gick att spela och föresten så gillar jag inte minecraft så mycket! på datorn heller!!! men det är i alla fall roligare på datorn än på mobilen!! mamma, pappa, Anna och Chris sitter och lyssnar på Opera :D '
 
jag är så söt sugen just nu och det finns ingenting som jag kan ta som är sött! 
 
jag har fått nya örhängen av Karin. Eller jag fick dom av Mamma men det var Karin som hade jätt Mamma dom och sen så glömde Mamma bort att ge mig dom :( men jag fick dom idag! dom ser ut att vara av skinn och är
1 dm lång. och dom är sköna att ha på sig! :D jag vet att jag skriver ganska tråkiga inlägg nu men jag har inte något särskilt att prata om! =D

nu är jag hos Anna!!

nu är jag äntligen framme hos Anna och Hampus håller på att fixa något på min mobil så att jag kan spela Minecraft på mobilen tillsammans med honom! :D jag vet inte om det kommer bli så kul men det var jätte svårt att fixa så jag tänker testa i alla fall :D jag hoppas ni har haft en bra dag! själv så har jag haft ont i magen och huvudet hela dagen i bilen :( D: så det var inte så kul! när vi kom fram så åkte vi till Karin och Lafroy! Lafroy såg ni ju på bild förut! han är ju sååååå gullig!!!! jag vet inte vad jag ska skriva om så det här blir ett tråkigt inlägg! och jag vet inte om det blir något mer inlägg idag för jag ska umgås med Chris ovh Anna! Här kommer en bild på Lisa Och Lafroy ;P
 

nu är jag framme! det är min katt Lisa!

 
 
 
 

Nu bär det av!

Nu bär det av till norge där mamma och pappa ska på konsert. Det är Katie Maloa(STAVA) och jag ska få träffa Anna och Karin och Chris! :-) vet inte om det blir något mer inlägg!

Åh!!!!!

Gud jag kan inte duscha det är bara kall vatten nu! Jag vill ha varmt! Så jag måste vänta är mega stressad just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-/

Present!

Jippie jag kom på vad jag Ska ge henne!!! Jag tror att hon kommer gilla det! :-D men nu måste jag gå in i duschen!!!! :-D bye!

Bäddat sängen!

Jag har bäddat sängen lite snappt och nu ska jag sätta igång med läxorna jag är nog snart klar!
 
Jag kom på att jag ine skrev om hur det gick På dans uppvissningen men jag kan säga att det gick väldigt bra! 
mamma säger att vi va den bästa gruppen men det är ju hennes åsikt jag tyckte oxå att vi va väldigt bra upplyftet blev suväränt jag skulle bli upplyft och det gick jätte bra! :-) 
Förlåt att bilden blev upp och ner! :-/

Funderar!

 
Jag funderar på vad jagska ha på mig idag på tjej kvällen! Och så fortsätter jag att göra läxor naturligtvis! Jag vet inte vad jag ska ge henne i present! Men jag har ingen anning! Det ska bli så kul!
 
Mamma och Pappa är och köper lite vin till Norge! Så då passar dom på att lämna in datorn så snart blir det lite bättre inlägg :-D och lite mer nya bilder jag gillar att läga ut samma tråkiga bilder! 
 
jag hittade en jätte cool sten igår i skogen som jag tog kort på och den vill jag att ni ska se :-) så kag längtar tills den blir lagad. Detär mullet väder ute vilket är väldigt tråkigt.
 
och så att ni vet att när jag ska till Tilde kommer jag anntagligen inte att göra några inlägg för det skulle inte vara så kul för dom andra om man sätter sig på mobilen och börjar sitta på den :-) men jag tror att det kommer bli nått mer inlägg idag i alla fall! 
 
                          Så vi hörs!!!!!! :-D
 
 Min Pizza igår! Coolt va? :-)

God natt!

God natt och sov gott!

J på pizzan!

Hahaha! jag köpte en pizza och då så stod det ett J på den! :-D det tyckte jag var kul :-) och så fick vi en gratis cola och vi vet inte varför! :-D men jag beställde en hawaii special! Den var riktig god! Och det var bara min pizza som va sådär och dom gjorde den! :-) 

Klar!

Nu är jag klar med lite av mina läxor jag har inte jätte mycket kvar! :-D jag orkade inte göra mer för klockan är ju 16:53 och då orkar man inte om man har hållit på jätte länge! 

Bas*höjd ~?

Bas*höjd=triangelns area fattar nästan ingenting.
 
jag glömde att säga att imorgon ska jag på en tjejkväll. :-) det ska bli kul! Jag undrar vilka kläder jag ska ha? :-D och jag vill sova över men det kanske inte går men jag ska försöka :-D men jag tror inte att vi kommer sova Nånting! Det gjorde jag inte förra gången jag skulle vara på en tjejkväll men vi hade riktigt roligt. Då! Och jag tror att vi kommer få väldigt kul imorgon oxå! 

Läxor

Jag har så mycket läxor för att jag är borta under tre dagar!! Titta!
Jag tänkte stt jag ska sätta igån nu med dom! Fast det är fredag!

skolan!

Hejsan svejsan!!
 
idag har jag varit i skolan! det var kul faktiskt! förutom hk:n för vi hade teori och det va så tråkigt! :-D
men vi har haft bild hkk (hk) matte, faxuellt (svenska)!
och jag ska snart gå ut till mina kaniner!
och gosa med dom! :D men på söndag ska jag åka till Norge mamma och pappa ska nämligen REDAN!! få sin julklapp dom ska få gå på en konsär med en artist som dom tycker om! och jag och brorsan ska vara med våra systrar! :D men nu ska jag gå ut ha det gött! :D :D

Gå järna in...

På den här bloggen! http://tassensbrud.blogg.se. Den bloggen är väldigt bra! :-D

Tack!

Tack för att ni går in på min blogg och läser! Men tyvär så kan jag intelägga upp så mycket bilder om jag inte tar dom från min Ipad efter som min dator är sönder som jag sa är fläkten sönder och det är på datorn jag kan få ner fler foton på bloggen! :-) 
 
idag så har jag varit på dansuppvisning! Jag dansade och jag tyckte att min grupp gjorde det grymt bra! Jag ska lägga upp en bild på hur jag såg ut!    
Så såg jag ut! Men nu ska jag sova! :-) god natt!

Datorn!

Dumma dator den måste in på lagning, för fläkten i den är anntagligen trasig :-( god natt :-D 

Gamal bild!

Det här är ett gamalt kort!

Fler bilder!! :D

jag är längst till vänster och Ellen längst till höger!! :D

Några bilder från skogen vid skolan!! :D

Här är dom!! ;D
 kommer fler senare!!! :D

Bild på mina goingar!!!!!

Fars dag!

Hejsan! idag är det fars dag och jag ska fira pappa! om ni undrar vad jag ska ge honom så får ni inte veta det!! :D jag skriver det när jag har jätt honom den! =D SE YEE!!

Sorry!!

Förlåt att jag inte har skrivit in! :-) men jag har inte haft tid! 
 
men idag har jag varit i skolan faktiskt! men det visste ni ju kanske redan! 
 
men i skolan hade vi matte prov! och jag tror att jag klarde det ganska bra! :-) 
och gissa vad det var faktist ganska kul! :-) 
 
och vi har haft hemkunskap (hkk) det var ganska tråkigt eller det var JÄTTE tråkigt! för vi skulle göra Grill spett! 
det enda som var gott var kött bullarna :-) 
 
igår så åkte Mormor ambulans till akuten tror (jag var i skolan när jag fick reda på det!) men ambuland åkte hon! 
men det var inge allvarligt utan det va bara att hon blödde näsblod ofta och mycket så nu har hon "bränt" näsan! ja det heter så! så mormor va med på äventyr igår! bye!

Hej!

hej!
 
jag fick lov att gå med veden! men nu är jag klar! jag vet inte vad jag ska skriva om! mer än att jag har varit hos Ellen och vi har sjungit på Wii det var väldigt kul men Ellen vann hela tiden! men Ellen om du läser det här inlägget så skyller jag på att du har fått tränat på låtarna!! och inte jag!! på aqua låten hade jag kanske varit ganska bra! men den funkade ju inte :( men jaja! Hampus spelar ( Gissa vad) Minecraft! men som sagt så har jag försökt spela Sims men det hakade så det var nästan inge kul! men jag funderar att jag kanske har för mycket på datorn men jag vet inte! jag har inget mer att berätta så tack för mig leverpastej! (Stava)

ingen rubrik

spelade lite The Sims 3 husdjur! hakade lite. men nu ska jag ut och hemta ved!!

god natt!

nu ska jag gå och lägga mig!! :) jag gör nog nått inlägg i morgon! :D

Haloween!!

Idag ska jag gå Haloween dom här klädderna ska jag ha på mig!
 
Själv tycker jag att jag ser ut som en sjuksköterska! :D jag ska vara läskigt sminkad oxå! 

Sverige!!

Nu har jag kommit in i sverige igen! Jag har inte lagt in några stora inlägg för att jag inte har haft något internet men så har jag kommit till Anna så fick jag det men jag ville inte göra något inlägg då heller! Men senare när jag är hemma kanske det blir ett inlägg :-)

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0