god natt

god natt allihopa!! :D

sol...

jag älskar dig solen! <3 
 
vet ni jag har funderat på en sak... med det där om man fick välja hur man skulle dö, om man skulle vilja frysa ihjäl eller om man vill koka ihjäl (värme)
om jag fick välja så skulle jag nog välja att frysa ihjäl för då fryser man jättemycket sen när det är dags att dö så blir man varm. men jag vet inte
 
i alla fall väntar ja på att Ellen ska komma hon kommer nog vilken minut som helst.
 
och medans jag väntar så lyssnar jag på spotify. nu spelas italoBrothers- Boom - video edit den är ganska bra :) 
 
jag hoppas att ni har det bra det har jag i alla fall för snart ska ja tl Ullared med Felicia!! XD  jag har aldrig varit där och tom så ska vi till skara sommarland på vägen dit :OOO längtar såå jag undrar vad jag ska köpa... hmm.. blir nog en massa kläder ;-) hahaha!! 
 
jag ska nog köpa smink också i alla fall puder, puderborste och foundation borste viktigt vet ni ;-) 
 
nu ska jag inte skriva något mer
 
shaooo :*
 

idag...

har jag klättrat på en klippa i o för sig så gjorde jag det i går också ;) men idag kom jag hem från det. för jag har sovit ute 2 nätter :D det har varit kul faktiskt... TACK FELICIA FÖR ATT JAG FICK FÖLJA MED!! :D det har varit jätte trevligt =) jag har nu klarat 3 leder (det är så man kallar det man klättrar upp för, typ jag klättrar en led så har jag klarat en led herregud vad svårt det var att förklara) :O men i alla fall, när jag kom hem så hade vi stor besök av Karin, Are och Laphroag
 
=) Men nu får jag önska er en trevlig kväll god natt!!! :D

hej

hejsan jag vet att det var ett tag ja skrev in :) men jag orkar inte,
idag så har jag haft ganska tråkigt :/ men om man inte har tråkigt någon gång då måste man ha kul eller hur?
jag ska snart iväg och bada med Felicia ;) det ska bli väldigt kul :)men nu måste jag gå hej då! =)

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0