Lana!

I sommras så sa jag och Ellen att vi skulle Lana men det gjorde vi inte men nu idag så ska vi Lana! :) 
vi ska Lana på sims 3!! jag vet inte men jag tror att vi kommer klara oss från att SOMNA mitt i spelet. det vill man ju inte. haha! :D  vi har redan bestämt oss för vad vi ska göra men det får inte ni veta för det är ganska dumt!! Hejdå! :) /Josse

Vååår!!

Jag tog lite vår bilder! Och Lisa va modell! Hope u like it! :)
jag fattar inte varför det ska vara så kul att ta kort!!! Jippie! :D

Sol!

 
 
Hur många gånger ser man solen på en dag om man kollar ut ur fönstret?

Det vet inte jag svaret på för idag har jag sett solen väldigt många gånger när jag har kollat ut ur fönstret! När man var liten så målade man nog kanske inte så många bilder utan att måla dit solen! Och inte heller många gånger målade man nätter! Utan där var i stället en sol som sken överallt på bilden alltid från något hörn! Och så var det vitt mellan solen och gräset! Som om det var vaccum mellan allt. Men man visste att den där solen satt alltid där i hörnet någonstans! ;)

Tonår

 
Det var ganska kul på tonår jag spelade quizkampen! (Om ni inte visste det så har det kommit ut på android) ;) jag spelade mot min lärare, Milla, Ellen, Emil, Emma, en anonym och Hampus. Så jag hade fullt upp! jag åt godis oxå mums! :) det var så gott jag har väntat jätte länge på godis! :) så nu kollar jag och pappa på dom sista minuterna på sverige mot irland! 0-0 står d3t kom igen nu sverige! :) irland har gjort många taklingar måste jag säga! :) ne men nu ska jag vara social mot pappa, mamma och hampus!
 
ps: det var inte brorsan Hampus jag spelade mot ;).   
 
Tjena moss/ Josse

tonår! :)

jag ska till tonår! :) om ni undrar så är det en samling i en kyrka! jag ska dit och träffa kompisar och vara social. det är ett perfekt avslut på en hel vecka i skolan (När man har suttit still). om du inte går på en sån så borde du verkligen leta upp en och få med någon kompis. 
därför att jag går dit är för att mina kompisar tog med mig dit. 
otuliget nog så hamnade jag mitt i en predikan som tog 1 1/2h. då slutade jag, men jag testade igen och nu är det hur kul som helst!! :)
så om ni råkar hamna på något tråkigt så testa igen sluta inte. det kan vara för en gång!! ;) 
man ska inte stanna och backa vid första steget. man ska ge det en chans till. 
 några bilder jag tog nu!! :D hoppas ni gillar dom! ;)
 
youtube kanal jag tycker är bra/rolig prankvsprank   http://www.youtube.com/feed/UCgefQJC5UgbWJHDxBqB4qVg

helg! och tråkigt :) :/

hejsan!
 
varför har man så tråkigt på helgerna och vet exakt vad man ska göra i veckan? 
haha!
 
I onsdags va jag i trysil och åkte slalom (såklart). jag åkte off pist med kompisarna jag hade en kompis framför och 2 bakom. min kompis framför mig. kompisen framför mig kör in i 3 träd (ungefär) och jag kommer på tanken att "skitt jag måste bromsa" jag försöker bromsa pang drar i huvudet i ett träd, bromsar igen pang huvudet i ett träd igen. sen ligger jag ner med ena skidan på och andra ligger ovanför mitt huvud. det första jag tänkte på var nu fattar jag varför man har hjälm. sen så är jag smart nog att kolla om jag har brutit något. (vilket jag inte hade) det va en rolig trysil resa. 
 
tack för den här gången! /Josse

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0