fint väder fattar inte att man måste vara inne på lektionn! :O

 

Kläder från Lindex! Kommentera =D :) :(

 
Strumporna ska jag inte ha till! ;-)

Norge, Oslo

jaha då var man i Oslo, Norge igen då! det är skönt att komma ifrån småstaden och enns problem och bara komma in i kaoset i en storstad. det är inte otfa man får göra det så det gäller att suga åt sig så mycket bra energi som möjligt. Vet ni jag tror att man får mer mortion på en dag om man bor i en storstad en att man bor på landet. Så om man är som vanligt i en by så, men  bor man då i en stad och är som vanligt så "trännar" man dubbelt så mycket ;O men det är bara en teori från mig. 
 
Jag kom hit till Norge igår och åker imorgon. Jag ser inte rikigt fram emot att få komma hem men det ska bli skönt att få träffa Hampus, Pappa och alla andra. Jag kommer ha ganska mycket att prata om så om ni läser detta så förered er på att lyssna ;-) haha... Jag har hunnit göra en del t.ex. köpt ett par för små skor och tittat på film, kollat på film m.m. men snart så kommer vi att ha en middag för Chris för han fyllde år igår. Hans Mamma och Pappa kommer också. Jag tror att det blir fisk, sallad och sås. MUMS!!. 
 
Nån dag måste jag verkligen ta några nya bilder. Men var beredd på att det kan bli suddiga bilder min mobil är lite dum mot mig i det avseendet. ;D 
 
våren är här med värme och glädje. Jag har tagit fram mina sol briller. Så snart ska jag ta fram solen också! XD
 
Nu har jag inget mer att prata om så. hej då så länge. PUUSS! Josse <3

Tråkigt!!

 
Idag så ska jag vila det känns som om att jag har haft saker att göra hela veckan! 
Men jag måste fortfarande göra läxorna! :/ vi har geografi till Onsdag! Man ska lära sig länder och städer i södra europa var det tror jag! Det är ungefär 15 länder! :O men jag ska göra mitt allra bästa! 
 
i veckan fick jag reda på vilket betyg jag fick i matten på n-provet! Gissa vad jag fick!! A haha! Jag trodde faktiskt att jag skulle få minst B högst B oxå!! Haha! Jag blev jätte glad! :) 
 
jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte orkat. :( förlåt... 
 
nästa vecka så byter vi platser i klassrummet! :D det ska bli kul att veta vem jag ska sitta bredvid! :-} eller framför ska man väll säga då! :D haha! 
 
Jag har valt klänning till examen oxå! + kanske skorna oxå! :)
 Vad tycker ni?? Kommentera...!
 Vad tycker ni skulle dom passa? Kommentera...! 
Klänningen finns i min storlek! Och klack skorna oxå. Kommentera om ni undrar något! ;) pussss! <3

New bike! :)

Idag har jag fått en ny cykel! Den är väldigt fin. Den är blå med lila i. Det ser ut som en tävlings cykel fast det är ingen. jag lägger ut en bild imorgon! :)  (kanske) imorgon ska jag göra något men jag vet inte vad! :) ne jag har inget att skriva om så bye! :)

jossebst.blogg.se

Den här bloggen kommer handla om allt möjligt. jag kommer att skriva in varje vecka men inte varje dag. Ibland kan det komma ett inlägg mitt i veckan ;) hörs!!

RSS 2.0